Hypotheken

Hypotheken

Heeft u besloten een huis te kopen? Gefeliciteerd!
Dat betekent dat u heeft besloten te investeren in eigendom. In veel gevallen is dat een gunstige beslissing voor uw vermogensontwikkeling.

Bent u ‘doorstromer’ (van ene in andere koopwoning).
Juist dan komen er vele vragen en opties op u af. Hoe kan ik mijn lopende hypotheek omzetten? Of kan ik voor ’n totaal nieuwe hypotheek kiezen? Hoe maak ik zoveel mogelijk gebruik van de fiscaliteiten omtrent mijn hypotheek? Dan is het van belang dat u het juiste advies krijgt.

De markt van hypotheken is complex en verandert continu, ook onder invloed van politieke keuzes. Wijgergangs Assurantiën BV biedt u onafhankelijk advies op maat. Wij zijn op de hoogte van de recentste wet- en regelgeving rondom hypotheken en kunnen u een lening adviseren die naadloos aansluit bij uw persoonlijke en financiële wensen en omstandigheden. Wij bekijken welke hypotheekvormen voor u het gunstigst en mogelijk zijn. Ook bespreken wij met u de beste rentetermijn op het moment dat u de hypotheek sluit.
Wij zijn aangesloten bij een serviceprovider welke (bijna) alle geldverstrekkers onder zijn hoede heeft. Hierdoor bent u bij ons gegarandeerd van het juiste hypotheekproduct tegen de laagst mogelijke rente.
 
Ons hypotheekadvies staat als een huis!

HYPOTHEEKVORMEN

Welke hypotheek past bij u?
De hypotheekmarkt is volop in beweging. De aanschaf van een woning is een grote gebeurtenis in uw leven. U wilt zich zeker voelen van een op uw situatie afgestemde hypotheek tegen de gunstigst mogelijke voorwaarden en kosten. Zeker met alle veranderingen die op dit moment plaatsvinden, bijvoorbeeld op het gebied van fiscale aftrekbaarheid, rentemiddeling, verhuisregelingen en zoveel meer!

Omdat elke hypotheek maatwerk is, kunnen wij u via de website geen advies verstrekken. Wenst u die wel, dan nodigen wij u van harte uit contact met ons op te nemen.

Sinds 2013 is er alleen nog maar sprake van hypotheekrenteaftrek (nieuwe hypotheken) als er of annuitair of lineair wordt afgelost. Lopende hypotheken worden gerespecteerd. Om tot de juiste keuze te komen is het inwinnen van het juiste advies onontbeerlijk. Bij Wijgergangs Assurantiën BV bent u aan het juiste adres.
Online Identity